Noordstar won zondag thuis (met een beetje geluk) met 2-1 van Booischot na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd. Het ongelukkig puntenverlies van vorige zondag is daarmee uitgewist, Noordstar doet weer volop mee.Noordstar vertrok met Jan Meir, Willem Langmans, Mathias Tubex, Peter Engels, Filip Mertens, Jef Van de Water, Joris Engels, Tom Lens, Jonas Donckers, Niels Caers en Wim Van Orshaegen. Bankzitters waren Philip T'Syen, Robin Van Beek, Thijs Lambaerts en Jan Van de Water.Noordstar domineerde de eerste 20 minuten en kwam dan ook verdiend op voorsprong; na een mooie doorsteekpass van Wim was Joris Engels net iets sneller op de bal dan de keeper, hij omspeelde die en besloot netjes in doel: 1-0 (15'). Wat later ging Niels zijn man voorbij, zijn poging strandde op een andere verdediger (22'). Daarna herstelde Booischot het evenwicht, Noordstar kwam al meteen goed weg toen een bezoeker alleen voor doel (van uit een scherpe hoek) op de paal mikte (27'). Wat later kreeg Tom een uitgelezen kans om de match in een beslissende plooi te leggen, maar hij nam (alleen voor doel) ruimschoots zijn tijd, omspeelde zijn verdediger nog eens en besloot dan uiteindelijk van op enkele meters net naast doel (30'). In het derde kwartier moest Noordstar het initiatief aan de bezoekers laten, en dat resulteerde al snel in de gelijkmaker; een bezoeker trapte in de draai van uit een scherpe hoek en de bal verdween in de verste hoek tegen de binnenkant van de paal en in doel; 1-1 (38'). In blessuretijd ontsnapte Noordstar nog aan de gelijkmaker toen een bezoeker van kortbij hard trapte maar net naast mikte, de gelijke stand was voorlopig juist.[b]Paal redt Noordstar van gelijkspel[/b]In de tweede helft had Noordstar licht veldoverwicht, maar de bezoekers kwamen af en toe wel eens dreigen. Eerst hield Jan met een puike save zijn netten ongeschonden (51'), daarna was Jef er na een mooie solo kort bij maar hij wachtte te lang met trappen (52'). Nog een minuut later nam Tom Lens een afvallende bal ineens op de slof, de keeper zat met één hand bij de bal maar kon die onvoldoende afweren; 2-1 (53'). Na een actie van Niels werd zijn schot afgeblokt (60'), een bezoeker trapte wat later net naast (65'), na een hoekschop nam Jef de bal in één tijd maar de bal zeilde een metertje naast (78'). In de laatste minuut trapte een bezoeker op vrijschop nog vol op de paal, Noordstar kwam met de schrik vrij en haalde opgelucht adem toen de arbiter de wedstrijd affloot. Noordstar verloor vorige week 2 punten maar won er vandaag misschien wel 2, meer moet dat voorlopig niet zijn.[i]Verslag: Bruno Meylemans/Noordstar/ThalsFM[/i]